Solvik-Olsen ny sjef i Seabrokers Fundamentering

Ketil Solvik-Olsen går inn som daglig leder i Seabrokers Fundamentering AS, mens Svein Kverme, og Sigurdur Andri leder henholdsvis avdeling øst og vest.

Seabrokers Fundamentering har vokst frem som et av landets største fundamenteringsselskap. Nå rigger selskapet seg for videre vekst, og gjør endringer i ledelsen.

Siden 2008 har Svein Kverme bygget opp bedriften fra å være et lite, lokalt fundamenteringsselskap, til i dag å være et landsdekkende selskap med 80 ansatte og en omsetning på cirka 400 millioner kroner.
Med en stadig voksende portefølje av prosjekt og utvidelse av maskinpark, ønsker Kverme å rette mer av sin fokus på driftsoppgaver og kontakt med kunder. Han går derfor inn som ny avdelingsleder for Seabrokers Fundamentering avdeling Øst. Sigurdur Andri går inn som avdelingsleder for Seabrokers Fundamentering Avdeling Vest.
Tidligere samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen tar over rollen som daglig leder for Seabrokers Fundamentering. Han har det siste året jobbet som forretningsutvikler for Seabrokers, samt vært rådgiver i Mobility Forus, skriver selskapet i en pressemelding.
- Solvik-Olsen har i tiden som forretningsutvikler i Seabrokers Group vist at han har en rekke gode ideer og visjoner for fundamenteringsbransjen i tillegg til gjennomføringsevnen som skal til for å være med å drive dette til ytterligere høyder. Han ser raskt det store bildet, og har en rekke kontakter i inn- og utland etter å ha bodd i USA, samt fra fartstiden som samferdselsminister, står det i meldingen.
- Seabrokers ser frem til at Ketil Solvik-Olsen, Svein Kverme og Sigurdur Andri nå skal legge fundamentet for at landet vårt fundamenteres av Seabrokers Fundamentering. Ledertrioen skal den nærmeste tiden jobbe med en plan for selskapets satsing og utvikling de nærmeste årene, og hvordan man kan benytte den unike kompetansen blant firmaets ansatte til å bygge dette videre, står det videre i meldingen.