Administrasjonsleder Anita Smistad (fra venstre), daglig leder Harald Smistad og prosjektleder Harald Helleland i Smistad mur og flis. Foto: Smistad mur og flis

Smistad mur og flis vant kontrakt på nytt Stavanger-sykehus

Helse Stavanger har inngått avtale med Smistad mur og flis AS på Haugalandet om å levere innervegger av murte betongblokker til det nye universitetssykehuset i Stavanger (SUS2023).

Det skriver SUS2023 i en pressemelding mandag.

Kontrakten har en verdi på ti millioner kroner inkludert merverdiavgift.

‒ For oss betyr dette at vi har langsiktighet og kan planlegge fremover, og det er viktig for å sikre arbeidsplassene våre. Vi forventer at mellom fem og åtte personer fra oss kommer til å være sysselsatt med denne jobben når vi starter opp, sier Anita Smistad, administrasjonsleder i Smistad mur og flis.

Familieselskapet er over 25 år gammelt, og har 22 ansatte. De forbereder å bruke 6.500 kvadratmeter med betongblokker på leveransen av innervegger av murte betongblokker. Totalt vil det gå med omtrent 80.000 betongblokker på 25 kilo hver, heter det i meldingen.

‒ Det er kjekt å se at et familiedrevet selskap som Smistad mur og flis skal levere til vårt nye universitetssykehus, og jeg ønsker dem velkommen i familien av leverandører fra Rogaland. Nå skal vi gjøre vårt for å få til et godt samarbeid og sikre at vi sammen er klare til å få alt på plass i rett tid, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023.