Schneider Electric med app for folk på farten

For montøren på veien kommer nå en praktisk og brukervennlig nyhet – en produktkatalog i app-format. Appen Festemateriell fra Schneider Electric inneholder alle produktene fra firmaet innen området festemateriell.

Appen Festemateriell inneholder alle produkter innen området festemateriell, inklusive bilder, tekniske data og el-nummer.

Dessuten inneholder den en utvalgsguide, der montøren kan få hjelp til å velge rett festemateriell ut i fra hva som skal settes opp og hvor det skal settes opp (vegg/tak). De produktene du bruker oftest kan du lagre lokalt i en egen liste.

For de som ikke har med eg en pc, eller liknende på jobb, er appen praktisk. De fleste har en smartmobil og ved hjelp av den kan de nå få rask og enkel informasjon om hva de skal bruke for en rask montering.

Foruten den praktiske produktkatalogen inneholder appen også instruksjonsfilmer for hvordan metallklammerserien TFK Fastis og TPH pluggen skal brukes - begge to er nye innovasjoner fra Schneider Electric. TFK Fastis lanseres i 2014.

Appen er også utrustet med et nyttig vater.

Appen er naturligvis gratis og finnes både for iPhone og Androidmobiltelefoner under navnet Festemateriell i AppStore og Google Play.