Roger Dreyer (t.v.) og Ole Andre Risnes. styreleder i Amundsen Graf AS. Foto: Pancom
Roger Dreyer (t.v.) og Ole Andre Risnes. styreleder i Amundsen Graf AS. Foto: Pancom

Roger Dreyer blir administrerende direktør i Amundsen Graf

Tidligere i august kunne Pancom AS informere om at selskapene Graf Entreprenør AS, Amundsen-bygg AS og Grenland-mur AS fusjoneres til ett entreprenørselskap. De har nå ansatt Roger Dreyer som ny administrerende direktør for selskapet

- Vi kan som et resultat av en rekrutteringsprosess meddele at vi har ansatt Roger Dreyer fra Skien som ny administrerende direktør for selskapet, informerer Ole Andre Risnes, styreleder for det nye selskapet, i en pressemelding. Dreyer har lang fartstid fra entreprenørbransjen og har over 40 års erfaring fra ulike oppgaver i bygg- og anleggssektoren. De senere årene har Roger Dreyer jobbet som direktør i Backe Vestfold Telemark AS.

- Jeg ser frem til å starte som leder i en spennende og ny entreprenørsatsning. Pancom AS har bygget flere spennende selskaper som nå fusjoneres, og dette blir en utfordring som jeg gleder meg til å ta tak i, sier Roger Dreyer i meldingen.

Amundsen Graf AS vil bli fullverdig fusjonert i løpet av tredje kvartal 2021. Selskapet vil da ha cirka 130 medarbeidere.

Selskapet vil ha hovedkontor på Vipevegen i Porsgrunn, med avdelingskontorer på Rugtvedt i Bamble, Skoppum i Horten og Nordre Kullerød i Sandefjord.

- Styret i Amundsen Graf AS ser frem til at Roger Dreyer tiltrer 1. november, og vi ser frem til godt strategisk og administrativt samarbeid, uttrykker Ole Andre Risnes som er selskapets styreleder og kontaktperson frem til Dreyer tiltrer.