Rockwool hylles på scenen under Arena 2019. Administrerende direktør i Løvenskiold Handel Thomas Støkken til venstre og kategoridirektør i Løvenskiold Handel Christer Brevik til høyre. Foto: Kilian Munch

Rockwool årets leverandør hos Maxbo

Rockwool ble Årets leverandør da Løvenskiold Handel samlet bransjen til det årlige Arena-arrangementet.

– Tusen takk til alle våre medarbeidere som gjør denne anerkjennelsen mulig, og takk til Maxbo for et fantastisk samarbeid gjennom 2018, sier Stig Morten Engen, salgssjef i Rockwool.

Prisen Årets leverandør ble delt ut på Arena 2019, som er byggevarekjeden Maxbos årlige samling for leverandører, proffkunder og ansatte. Arrangementet ble gjennomført med nær 2.000 deltagere på konferansesenteret X Meeting Point på Hellerudsletta, utenfor Oslo.

– Kvalitetsprodukter
Årets leverandør er en pris som deles ut til en leverandør som bidrar til at Maxbos kunder lykkes med sine prosjekter.

– Rockwool kjennetegnes ved kvalitetsprodukter og gode løsninger, som både proffmarkedet og forbruker etterspør, sier Fredrik Jacobsen, kategorigruppesjef i Maxbo.

Han legger til at Rockwool har bidratt til god vekst, og sørget for å gjøre salgsprosessen lettere i alle ledd.

– En inspirasjon
Rockwool har 240 ansatte i Norge. I tillegg til administrasjonen i Oslo, har selskapet fabrikker i Trondheim og Moss, hvor de produserer isolasjonsprodukter.

– Prisen som Årets leverandør er en stor inspirasjon og et bevis på at vi gjør mye rett, sier Stig Morten Engen, salgssjef i Rockwool.