Bente Hjøllo ble hyllet som Årets proffselger under Arena 2019. Her er hun på scenen sammen med Christina Stautland, leder for Maxbo proff, Harald Rønneberg, konferansier og Thomas Støkken, administrerende direktør i Løvenskiold Handel.

Bente best blant proffene

Bente Hjøllo fra Bergen ble kåret til Årets proffselger på Maxbos store bransjesamling i helgen. ­– Overraskende og en stor inspirasjon, sier vinneren.

Prisen Årets proffselger ble delt ut på Arena 2019, som er byggevarekjeden Maxbos årlige samling for leverandører, proffkunder og ansatte. Arrangementet ble gjennomført på konferansesenteret X Meeting Point på Hellerudsletta, utenfor Oslo.

– Løfter kundene

Foran nær 2000 deltagere hyllet Maxbo en ansatt som mer enn noen annen bidrar til at håndverkere lykkes med sine prosjekter.

– Prisen er utrolig fortjent. Bente har en enorm arbeidskapasitet og en unik teft som er med på å løfte prosjektene og kundene, sier Bjørn Nygård, varehussjef i Maxbo Proff Bergen.

– I tillegg til å være god på menneskelige relasjoner, er Bente også svært sterk faglig. Det gjør henne til en komplett selger, sier Nygård.

– Helt rått!

Bente Hjøllo jobber sammen med kundene om de store byggeprosjektene i Bergen, og trekker frem den gode relasjonen til kunder og kollegaer.

– Jeg gleder meg hver dag til å gå på jobben, og jeg får masse inspirasjon fra både kunder og kolleger. Helt rått å bli plukket ut til denne prisen, sier Hjøllo.