Kenneth Folkvord, innkjøp og utleiesjef i Rental.one (t.v) og Tor Eldar Undheim, salgsansvarlig i Rogaland og Agder for Rosendal Maskin.
Kenneth Folkvord, innkjøp og utleiesjef i Rental.one (t.v) og Tor Eldar Undheim, salgsansvarlig i Rogaland og Agder for Rosendal Maskin.Foto: Rosendal Maskin

Rental.one kjøper maskinpakke av Rosendal Maskin

Rosendal Maskin og Rental.one har inngått avtale om kjøp av åtte maskiner mellom 1 og 6,5 tonn.

Maskinene vil inngå i leieflåten til Rental.one, og blir et viktig tilskudd i en tid med høy aktivitet i utleiemarkedet, skriver Rosendal Maskin i en pressemelding.

Pakken inneholder JCB HTD-5E elektrisk beltebåre og den elektriske 2,5 tonns hjullasteren JCB 403 Electric. Avtalen mellom Rosendal maskin og Rental.one inneholder også en standard JCB 403 med steg 5 motor, opplyser Rosendal maskin.

Det leveres i tillegg en Doosan DX10Z og fire stykk Doosan DX63 minigravere på henholdsvis 1 og 6,5 tonn, står det i meldingen.

– For Rosendal Maskin er det viktig å være leverandør til en stor aktør i bransjen som Rental.one, sier Tor Eldar Undheim, salgsansvarlig i Rogaland og Agder for Rosendal Maskin.

– Rental.one har maskiner fra Rosendal Maskin fra tidligere. De er en solid aktør i markedet, og med et godt lokalt servicepunkt er dette et trygt og godt valg for oss, sier Kenneth Folkvord, innkjøp og utleiesjef i Rental.one.