Fram på Vervet i Tromsø. Illustrasjon: LPOFram på Vervet i Tromsø. Illustrasjon: LPOFram på Vervet i Tromsø. Illustrasjon: LPODaglig leder Vegard Berg-Johansen (til venstre) og prosjektsjef Stian Andreassen i Pilar Entreprenør. Foto: Pilar Entreprenør

Pilar Entreprenør bygger Fram i Tromsø

Tromsø-baserte Pilar Entreprenør bygger leilighetsprosjektet Fram på den nye bydelen Vervet i sentralt i Tromsø.

Det skriver Pilar i en pressemelding mandag.

Fram vil bestå av 138 leiligheter mot indre havn, samt omtrent 2.500 kvadratmeter med næringsareal på kaipromenaden mot sør på Vervet.

Forrige uke ble kontrakten mellom Pilar Entreprenør AS og Vervet AS om å bygge det første byggetrinnet Fram signert.

‒ Dette er en stor dag for oss og en dag som vi har sett fram til. Entreprisekontrakten har også vært avhengig av tilstrekkelig salg av leiligheter. Det første målet er nå nådd slik at byggefasen for oss som entreprenør endelig kan starte, sier Stian Andreassen, prosjektsjef i Pilar Entreprenør.

‒ Hvis alt går etter planen, vil de første beboerne kunne regne med å flytte inn i løpet av andre halvdel av 2022, fortsetter han.

Kontrakten som er inngått, er verd 650 millioner kroner, og omhandler også parkeringsanlegget for den nye bydelen Vervet, fellesareal på rundt 750 kvadratmeter og en tilhørende barnehage.

‒ For Pilar Entreprenør er dette en meget viktig kontrakt. Tallene viser også betydningen av prosjektet for sysselsetting og verdiskapning i nord, sier Vegard Berg-Johansen, daglig leder Pilar Entreprenør.