Moelven Limtres avdeling i Agder har 18 medarbeidere på Vatnestrøm. Foto: Moelven

Moelven Limtres avdeling i Agder har 18 medarbeidere på Vatnestrøm. Foto: Moelven

Permitteringer i Moelven Limtre - peker på sviktende aktivitet i byggebransjen

Moelven Limtre sendte torsdag ut permitteringsvarsel til 16 medarbeidere ved avdelingen på Vatnestrøm i Agder. – Årsaken skyldes sviktende aktivitet i byggebransjen, skriver Moelven i en pressemelding.

– Dette er en trist beskjed til alle våre medarbeidere på Vatnestrøm, men dessverre har vi ikke et annet valg slik markedsforholdene er om dagen. Vi må nedskalere produksjonen for å tilpasse oss den sviktende etterspørselen. Som mange andre blir vi rammet av en drastisk nedgang i byggeaktiviteten, og vi har ikke sett lignende siden finanskrisen, sier administrerende direktør i Moelven Limtre, Rune Abrahamsen, i meldingen.

Rune Abrahamsen, adm dir Moelven Limtre AS . Foto: Moelven

Rune Abrahamsen, adm dir Moelven Limtre AS . Foto: Moelven

Moelven Limtres avdeling i Agder har 18 medarbeidere på Vatnestrøm. De produserer limtre til byggevarehandelen og industrimarkedet. 16 av de 18 medarbeiderne fikk torsdag varsel om permittering i 12 uker. Dette betyr at produksjonen stoppes opp fra og med uke fire.

– Slik det ser ut i dag, sikter vi oss inn mot å gå tilbake til normal drift igjen i midten av april. Frem til da vil alle kunder få varene sine levert fra fabrikken vår i Moelv, sier Abrahamsen.

– Moelven Limtre har et godt samarbeid med både fagforeningene og NAV for å ivareta medarbeidere som permitteres, skriver selskapet.