Ill. Grønn Byggutvikling/Panelbygg
Ill. Grønn Byggutvikling/Panelbygg

Panelbygg bygger på Skjervøy

På Skjervøy, rett nord for Tromsø, har Lerøy Aurora AS en stor virksomhet med slakting, pakking og bearbeiding av laks. Nå skal Lerøy utvide kapasiteten på bearbeiding betydelig.

Panelbygg AS har siden oppstartsåret 1997 levert en rekke bygg til sjømatnæringen langs kysten.

I 2013-14 utførte selskapet den siste store jobben for Lerøy på deres anlegg på Skjervøy. Nå har selskapet signert ny kontrakt for oppføring av bygg og teknisk anlegg som klargjør for nye produksjonslinjer i filet fabrikken.

– Dette er gledelig. Vi har holdt det gående med Panelbygg i 25 år dette året, og erfarer at en betydelig grad av kundene våre er flergangskunder. Her på Skjervøy rigger vi nå opp for vårt fjerde prosjekt for Lerøy. Det er en tillit vi både er stolte, takknemlige og ydmyke for, sier prosjektleder Stig Karl Myhre, som også er partner i selskapet, i en pressemelding.

– Vi har over en lengre periode, i en innledende fase, jobbet med dette prosjektet. Og nå gjennom en intensjonsavtale i sluttspurten mot kontrakt. Nå er formalitetene på plass, kontrakt signert og søknaden ligger til behandling hos kommunen, så nå ser vi frem til oppstart av nytt prosjekt på øyen her, sier Myhre.

Stig Karl Myhre (t.v.) fra Panelbygg og Tore Pedersen fra Lerøy Aurora. Foto: Panelbygg
Stig Karl Myhre (t.v.) fra Panelbygg og Tore Pedersen fra Lerøy Aurora. Foto: Panelbygg