Overleverte første ordre av robotprodusert armering

 Daglig leder Tor Olve Mørch i Kamstål Sør og Rebartek-sjef Maximillian Trommer bivåner den første leveransen av armering produsert med robotteknologi. Rebartek_robotarmering (1)Fra den første produksjonen av robotarmering.Rebartek_robotarmering (2)Daglig leder Tor Olve Mørch i Kamstål Sør og robotingeniør Felipe Delgado i Rebartek.

Mandag denne uken fikk Kamstål Sør sin første leveranse fra agderbedriften Rebartek. Rebartek benytter seg av roboter i prefabrikasjon av armeringskurver, og er så langt de eneste i Norge som produserer på denne måten, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Kamstål er gründerfirmaets første kunde, og selskapets daglige leder Tor Olve Mørch besøkte mandag produksjonslokalene for å se på det ferdige produktet.

Mørch forteller at han er fornøyd med resultatet.

– Skal man henge med i dag, må man ha godt utstyr,  holde kostnadene nede og effektivisere. Dette er veldig spennende, og vi ønsker å være med på den reisen, sier daglig leder Tor Olve Mørch i Kamstål Sør.

Rebartek-sjef Maximillian Trommer bekrefter at den første leveransen er viktig for den ferske gründerbedriften.

– Dette er en stor milepæl for oss. Firmaet ble grunnlagt i mars i år, og nå er vi i mål med første levering. Det skal feires med de ansatte i dag, sier han.