FORTRIN eier blant annet Koppholen 20 på Forus.

Nytt selskap inn i Forus-samarbeidet - skal styrke omdømmebyggingen

FORTIN trer inn som ny deltaker i Forus-samarbeidet og tar del i omdømmebyggingen av Forus som nasjonalt og internasjonalt verdiskapningssenter.

Forus-samarbeidet består dermed av 15 aktører som til sammen står bak realiserte og planlagte eiendommer på mer en 1.200.000 kvm i området.

- Forus-samarbeidet gjør en viktig jobb med å bygge kjennskap og omdømme for Forus som et av Norges største og viktigste næringsområder. Våre eiendomsinteresser i området gjør det naturlig å delta, sier Jan Kjetil Skaug, asset manager i FORTIN i en pressemelding.

FORTIN AS er et nordisk eiendomsselskap som eier, forvalter og drifter en bred portefølje næringseiendommer i Norge og Sverige. På Forus eier selskapet Koppholen 20 og Vestre Svanholmen 13, to næringsbygg på totalt 18.249 kvm.

Koppholen 20 har et totalareal på ca 9.300 kvm jevnt fordelt på kontor og lager, og har hovedleietakere som Rowan, Maersk Training Center, Oiltec, E Drilling og Buylogic. Vestre Svanholmen 13 har et totalareal på nær 9.000 kvm fordelt på kontor-, lager- og butikkarealer.

Hovedleietaker er Svanholmen 19 AS (Mestergruppen), og fremleietakere er Swedol, Right Price Tiles og Tesla.

Foruten FORTIN består Forus-samarbeidet hittil av 2020park, Høgevoll, NCC Property Development, Base Property, Kanalsletta Utvikling, Seabrokers, Tjelta Eiendom, Tvedtsenteret, Norwegian Property, Forus Næringspark, IKM Eiendom, Trallfa Eiendom, Brødrene Kverneland Eiendom og Forus Parkering.