Connie Holvik, Martin Borg og Connie Aas er nyvalgte i styret i Glass og Fasadeforeningen. Foto: Glass og Fasadeforeningen
Connie Holvik, Martin Borg og Connie Aas er nyvalgte i styret i Glass og Fasadeforeningen. Foto: Glass og Fasadeforeningen

Ny styreleder i Glass og Fasadeforeningen

Connie Holvik er valgt til ny styreleder i Glass og Fasadeforeningen. Martin Borg og Connie Aas tok plass som nye styremedlemmer.

Jannicken Kristoffersen har sittet som styreleder i foreningen siden 2019, og hun valgte selv å tre til side. Hun overlater ledervervet til valgkomiteens førstevalg Connie Holvik.

Holvik har vært tilknyttet bransjen i hele sitt liv. I 2020 etterfulgte hun sin far Bjørn Holvik som øverste sjef i familieselskapet Holvik Glas AS i Førde. I 2020 tok hun plass i foreningens styre, skriver foreningen i en pressemelding.

– Under Jannicken Kristoffersens ledelse har foreningen har tatt nye store steg. Det har vært inspirerende å jobbe sammen med Jannicken og de andre i styret. Grunnlaget for å sikre rekruttering til faget og styrke foreningen og medlemsbedriftene posisjon i byggebransjen er godt forankret. Min reise med styret og de entusiastiske medarbeiderne i administrasjonen de siste to årene har gitt meg motivasjon til å bli med videre, sier Holvik i meldingen.

Martin Borg er tidligere fagansvarlig fasader og solskjerming i Glass og Fasadeforeningen. Siden 2014 har hans arbeidsgiver vært Backe Entreprenør AS. Borg begynte som kategorisjef fasade og er dag entreprenørens kvalitetssjef.

Connie Aas har 20 års erfaring fra glassbransjen. Etter å ha solgt isolerglass til prosjektmarkedet fra Scandi Glass fortsatte hun med salg i Tønsberg Glassliperi og Speilfabrikk AS.