Ny forhandler av Overhalla Hus

Overhalla Hus har signert forhandleravtale med Byggmester Ingar Olsen AS i Selbu Kommune i Sør-Trøndelag.

5. november signerte daglig leder Odd Arne Olsen i Byggmester Ingar Olsen AS, en forhandleravtale med Overhalla Hus. Avtalen omfatter salg og montasje av Overhalla Hus sine husmodeller i Selbu med omland, skriver Overhalla Hus i en melding.

Overhalla Hus har i over 40 år utviklet, produsert og levert elementhus i hele landet. Konseptet er basert på levering av komplette byggesett som elementbygg, med innredning, tak, bad, kjøkken og ventilasjonsanlegg. Ifølge Overhalla Hus har de en av landets mest moderne produksjonslinjer og alle elementene produseres i fabrikken i Overhalla.

– Noe av grunnen til at vi ønsker å forhandle hus fra Overhalla er den gode kvaliteten som blir produsert på kort tid. Produksjonstiden ute på byggeplass går ned og man slipper mange fuktproblemer. Det gjør det veldig morsomt for både oss og kunden og bygge hus, sier Olsen

Overhalla Hus har til sammen 26 hustyper i sitt sortiment. Disse kan speilvendes, forlenges i lengde og leveres med ulike planløsninger, alt etter kundes ønsker og fleksibiliteten er stor, ifølge Overhalla Hus.

– For oss som er i et markedsområde hvor tomtene er relativt små er fleksibiliteten svært viktig, sier Olsen

Salgssjef i Overhalla Hus, Stig Morten Paulsen, har stor tro på at de to firmaene skal klare å lykkes sammen.

– Trøndelag er vårt hjemstedområde og er et marked som alltid har fokus hos oss og som vi ønsker å utvikle oss mer i. Det er et spennende område i stor utvikling og vår nye forhandler ligger også godt til i forhold til vekstområder rundt Trondheim som vi ønsker å se nærmere på, sier Paulsen.

– Byggmester Ingar Olsen har dyktige, engasjerte ansatte og drivere som virkelig ønsker å se fremover og utvikle seg sammen med oss. Det passer oss perfekt, avslutter Paulsen.