Gunnar Brattli.

Ny administrerende direktør i Cibes Lift Norge

Gunnar Brattli har blitt ny administrerende direktør i Cibes Lift Group sitt datterselskap Cibes Lift Norge.

Brattli kommer fra en stilling som kommersiell direktør i Volvo Norge AS, og tar over for Sindre Dale Toft, som har vært fungerende administrerende direktør. Han har lang ledererfaring fra telekom- og bilindustrien, skriver Cibes Lift Norge i en pressemelding.

- Gunnar har stor erfaring fra å lede både detaljhandel og distributørsalg, samt fra strategisk prosjektledelse, noe som gjør ham til den perfekte kandidaten til å ta Cibes til nye høyder i det norske markedet. Vi er veldig glade for å ha Gunnar om bord, og vi er sikre på at han har den rette ferdigheten til å ta Cibes Lift Norway til nye høyder, sier Merijn Aldewereld, VP Sales Europe & UK i meldingen.

Cibes lift Group-datterselskapet Cibes Lift Norge ble etablert i 2014, men Cibes har hatt et distribusjonsnett her siden midten av 1990-tallet.

– Cibes tilbyr førsteklasses produkter og tjenester og har et godt utgangspunkt for videre vekst på det norske markedet. Jeg tror at mye av nøkkelen til videre vekst, kommer fra å skape en førsteklasses kundeopplevelse, stadig på jakt etter muligheter for forbedring. Jeg har en lidenskap for business og ser frem til å lede utviklingen av Cibes Lift Norge sammen med mitt godt kvalifiserte team. Jeg ser på denne rollen som en veldig spennende utfordring og tror at min erfaring fra andre bransjer vil være nyttig når vi skal utnytte potensialet i det norske markedet og flytte inn i nye segmenter, sier Brattli i meldingen.

Cibes Lift Norway ligger i Straume, like utenfor Bergen sentrum, og leverer Cibes heisløsninger over hele Norge. Brattli startet i sin nye stilling 1.januar.