Norges tøffeste jobb: Raske boligmenn

Hellvik Hus Hellvik har sendt inn det så langt mest fartsfylte bidraget til Byggeindustrien og Panasonics videokonkurranse «Norges tøffeste jobb».

– Vi lagde filmen i forbindelse at Hellvik Hus Hellvik AS ble nominert på Nordek sin fagmesse som avholdes på Hamar som årets forhandler 2013 i Hellvik Hus kjeden, forteller boligkonsulent Kim K. Årstad i Hellvik Hus Hellvik til Byggeindustrien.

– Tanken den gang av å presentere bedriften vår under messen på en litt annerledes måte og sette litt fokus på viktigheten av at selgere må ha fokus på kunden, respons tid er avgjørende for å få signert kontrakter, legger han til.

Film er laget av Paul H Haneferd og Kim K Årstad (selgeren og piloten i filmen).

– Vi er to selgere med hver sin lidenskap for bil og fly. Og siden vi eier hvert vårt ”litt annerledes fremkomst” middel, så ble det naturlig for oss å ta med oss dette inn i filmen når vi ble tildelt ansvaret for å laget bedriftens bidrag til messen., sier han.

Bilen er for øvrig en 1994-modell Porsche 911 (964) Wide body og flyet er en 2011-modell Atec Faeta 321 i helstøpt karbon.

- Bruker dere ofte disse på jobb?

- Må nok innrømme at der er ikke så ofte disse brukes i arbeidsdagen, men flyet har tidligere vært brukt til foto-oppdrag og vurdering av tomteområder for Hellvik Hus. Nå etter at det har blitt vanlig med droner er det blitt ”pensjonert” fra den tjenesten, forklarer Årstad.

– Hva er spesielt med å jobbe i Hellvik Hus?

– Muligheten til å dyrke lidenskapen (bil og fly) på jobben og få betalt for det. Nei, det var bare tull, spøker han.

– Det som er spesielt med Hellvik Hus er det er en familie bedrift med røtter tilbake til 1947. Og når en jobber med salg og utvikling av prosjekter er det stadig nye utfordringer. Dette gir en relativt variert arbeidsdag, legger Årstad til.