Selger Jens Sigurd Hagen i Nordbohus Sogn kan nå tilby kundene hytte fra Slatdalshytta. Foto: Nordbohus.

Nordbohus Sogn blir Saltdalshytta-forhandler

Tidligere har Nordbohus Modum etablert Saltdalshytta Buskerud. Nå blir også Nordbohus Sogn forhandler for hyttekjeden.

– Saltdalshytta har et godt innarbeidet, velutviklet og solid oppsett for oss som forhandler. Førsteinntrykket ser man allerede på en god nettside og flott katalog, der hyttedrømmen ofte starter. Aktuelle kunder i Sogn får muligheten til å kjøpe Saltdalshytta ferdig bygd med lokale underleverandører og med Nordbohus sine egne dyktige tømrere. Dette blir både moro og spennende for vår del fremover, sier daglig leder Dag Loftesnes i Nordbohus Sogn, i en pressmelding fra Nordbohus.

Markedssjef Trond-Arve Nikolaisen i Saltdalshytta er sterk i troen på samarbeidet mellom de to merkevarene i Sogn-området.

– Sogn er en spennende destinasjon som er relativt ny for oss. Lokal tilstedeværelse er en styrke, og det har vi absolutt nå gjennom Nordbohus Sogn. Med deres engasjement på Sogndal Skisenter skal vi sammen skape naturlig synergi mellom merkevarene Nordbohus og Saltdalshytta, sier Nikolaisen.

Nordbohus ble nylig kjøpt av Mestergruppen, og Nordbohus Sogn sin utvidede satsing er et resultat av at huskjeden nå er del av et større konsern, skriver Nordbohus i meldingen.

– Saltdalshytta er også en del av Mestergruppen sammen med oss. Som en del av konsernet får våre forhandlere tilgang på nye muligheter for vekst og et enda bredere kompetansemiljø. Det gleder meg å se at Nordbohus Sogn er «på ballen» og griper tak i de nye mulighetene, sier kjededirektør Birger Aspaas i Nordbohus/Blink Hus.