<p>En rekke næringslivsledere, politikere og offentlige ansatte var til stede i Oslo Spektrum onsdag. Foto: Trond Joelson</p>NHO-president Arvid Moss.Foto: Trond JoelsonStatsminister Erna Solberg.Foto: Trond JoelsonFoto: Trond JoelsonFoto: Trond JoelsonFoto: Trond JoelsonFoto: Trond JoelsonFoto: Trond JoelsonFoto: Trond JoelsonFoto: Trond JoelsonFoto: Trond JoelsonFoto: Trond Joelson

NHO samlet makteliten i Oslo Spektrum – byggenæringen tungt til stede

Onsdag samlet næringslivstoppene og den politiske eliten seg til NHO tradisjonsrike årskonferanse i Oslo Spektrum.

Se arrangementet her.

En rekke aktører fra byggenæringen var til stede på konferansen.

Årets konferanse var gitt navnet «Neste trekk» og tematikken omhandler blant annet at selv om vi bor i et av verdens beste land er ikke dette selvsagt, det er en kombinasjon av naturgitte fortrinn og gode valg. Det trekkes frem at vi har tatt valg som har stått seg godt over tid, men hva blir våre neste trekk? Hvordan skal vi ta de beste valgene for fremtiden?

- En god fremtid skapes ikke av seg selv. Den skapes gjennom de valgene vi tar, heter det i programmet.

Som vanlig hadde arrangøren fått med seg en rekke samfunnstopper på scenen, som blant annet statsminister Erna Solberg, Helle Thorning-Schmidt, tidligere statsminister i Danmark, Nicola Sturgeon, Skottlands førsteminister, Kjerstin Braathen, konsernsjef i DNB, og en rekke andre samfunnstopper.

Dette er også stedet for å se og bli sett, og er dermed et av årets store møteplasser for ledere innen både næringsliv, poltikken og det offentlige.