Fra venstre Tom Johansen administrerende direktør i Nasta, Ralph C. Anderson fra Shaw Development og Dele- og utstyrsselger i Nasta Terje Lastein.Foto: Nasta.

Nasta besøkte god samarbeidspartner på Bauma

Nasta er norsk eneimportør av hurtigfyllingssystem fra Shaw Development. Under Bauma fikk selskapene mulighet til å pleie det gode forretningssamarbeidet.

– Nasta er stolte av å kunne tilby det som vi mener er markedets beste hurtigfyllingssystem, sier administrerende direktør Tom Johansen i Nasta AS.

Shaw Fast Fuel gir rask fylling av drivstoff, uten lekkasjer eller søl. Systemet passer til alle maskinmerker, og er rett og slett et verktøy for å ivareta norske entreprenører sitt sterke fokus på HMS og effektivitet, skriver Nasta i en melding.

– Det voksende markedet i Norge er spennende for oss, og samarbeidet med Nasta fungerer svært godt, sier senior director of marketing & business development i Shaw Development, Ralph C. Anderson.

Shaw Development viste under Bauma sin prototype på en ny fyllepistol med kapasitet på inntil 800 liter pr. minutt.

– Det vil være mye spennende fra Shaw Development i fremtiden, sier Terje Lastein, salgssjef på deler og utstyr hos Nasta etter besøket på Shaw Developments Bauma-stand.