Konsernsjef Grethe Bergly og CDO Herman Bjørn Smith i Multiconsult er fornøyd med samarbeidsavtalen med Autodesk. Foto: Cato Mørk/Multiconsult

Multiconsult inngår Autodesk-samarbeid

Multiconsult har inngått en samarbeidsavtale med Autodesk for å styrke satsningen på digital innovasjon.

Samarbeidet vil i første rekke fokusere på hvordan teknologi knyttet til automatisering, datahåndtering og fremtidens samhandlingsformer vil forme bransjen, skriver Multiconsult i en pressemelding.

- Vi ser et stort uforløst potensial i bransjen for hvordan teknologi og digitale løsninger kan skape verdi i hele prosessen fra planlegging til ferdige bygg og anlegg. Autodesk er en viktig premissgiver i digitaliseringen av bransjen, og et strategisk samarbeid med Autodesk er et av flere grep vi som selskap nå tar for å realisere våre digitale ambisjoner, sier konsernsjef i Multiconsult Grethe Bergly i meldingen.

- Det er gledelig å se at Multiconsult fokuserer på å levere økt verdi til kundene ved å omfavne digitalisering, og Autodesk ser fram til å være teknologipartner og bidra til å ta innovasjon til nye høyder. Vi ønsker å bidra til at kundene kan bruke databasert innsikt til å gi bedre og mer bærekraftige løsninger for deres virksomhet, sier Scott Main, Senior Global Sales Director, AEC, Autodesk.