Jan Werner Hansen, daglig leder og eier av Montér Svelvik, får overrakt blomster av Svelvik Handelsstands Foreningen ved Unni Karin Henning. Foto: Optimera

Montér åpnet nytt byggevarehus i Drammen

Nye Montér Svelvik sørøst i Drammen kommune åpnet dørene torsdag.

Omtrent 500 gjester besøkte den nye Montér-butikken i forbindelse med åpningen, skriver Montér-eier Optimera i en pressemelding denne uken.

– Vi flytter inn i et splitter nytt bygg med større plass, nye konsepter, bedre utforming og enda bedre beliggenhet. Dette har vi gledet oss enormt til, sier daglig leder Jan Werner Hansen i Montér Svelvik.

I mars gikk spaden i jorden i forbindelse med byggingen av det nye byggevarehuset. Omtrent syv måneder senere kunne de første kundene besøke butikken.

– Interessen og handlegleden er stor, sier Hansen i pressemeldingen.

– Dette har vi gledet oss enormt til. Vi har driftet byggevarehus fra tidligere lokasjoner i 30 gode år, og opparbeidet oss en solid posisjon i regionen gjennom høy fagkompetanse, bredt sortiment og skreddersydde tjenester. Nå satser vi videre med nye og større lokaler, sier han.

Montér Svelvik har et fotavtrykk på totalt 2.500 kvadratmeter, med produkter og tjenester for både profesjonelle og private kunder.

– Innebutikken er på 600 kvadratmeter og fylles med sesongriktige produkter og inspirerende utstillinger. Byggeservice ligger i hjertet av byggevarehuset og er åpen for alle, ikke bare proffkunder, presiserer Hansen. Her kan alle få hjelp til små og store byggeprosjekter, uavhengig av om du skal gjøre jobben selv eller sette den bort. Vi kan også tilby listverk, dører, gulv og plateprodukter fra et temperert og støvfritt klimarom på rundt 150 kvadratmeter. Inn kommer også en ny dør- og vindusutstilling, for ikke å glemme en egen avdeling for kjøkken, garderobe og bad. Sist, men ikke minst får vi en stor og luftig utebutikk på rundt 1.750 kvadratmeter med trelast og byggevarer. Her er det gjennomkjøring slik at kunden kan laste varer under tak, beskyttet fra vær og vind, forteller Hansen.