Henriette Saxi Wikstrøm jobber med salg og prosjektoppfølging i Mietinen Maskin. Foto: Mietinen Maskin
Henriette Saxi Wikstrøm jobber med salg og prosjektoppfølging i Mietinen Maskin. Foto: Mietinen Maskin

Mietinen Maskin går inn i Systemhus

Vadsø-baserte Mietinen Maskin har blitt medlem av Systemhus.

Det skriver Systemhus i en pressemelding onsdag.

Mietinen Maskin har 30 ansatte og nedslagsfelt i Finnmark og Nord-Troms. Entreprenøren leverer, ifølge pressemeldingen, alt innen graving og grunnarbeid, landmåling og utstikking, masseleveranse og transportoppdrag. De har også eget steinbrudd hvor de tar ut stein til ulike formål. For åtte år siden opprettet bedriften en egen tømreravdeling som i dag har fem ansatte og en lærling.

– For oss var det en naturlig utvikling å kunne levere mer enn bare grunnarbeidene til de nye husene. Vi startet egen tømreravdeling for å kunne levere alt fra tomt til tømrerarbeid til nøkkelferdig bygg. Medlemskapet i Systemhus gjør oss til en enda mer komplett husleverandør, sier Henriette Saxi Wikstrøm i Mietinen Maskin.

– Vi er også forhandlere av laftede hus og hytter i heltre som vi selger over hele landet. Med Systemhus kan vi også tilby boliger i tradisjonelt reisverk, slik at tilbudet vårt har blitt langt bredere, legger hun til.

Glenn Kristoffersen er bedriftsutvikler i Systemhus, og ønsker Mietinen Maskin velkommen til kjeden.

Glenn Kristoffersen er bedriftsutvikler i Systemhus. Foto: Systemhus
Glenn Kristoffersen er bedriftsutvikler i Systemhus. Foto: Systemhus

– Mietinen Maskin er en spennende og solid bedrift som vi gleder oss til å samarbeide med fremover, sier Kristoffersen i pressemeldingen.

Systemhus består nå av omtrent 130 medlemsbedrifter og over 3.160 ansatte over hele landet.