Brynsengfaret 6 ligger sentralt på Bryn, omtrent 50 meter fra Brynseng T-banestasjon. Foto: Entra

Brynsengfaret 6 ligger sentralt på Bryn, omtrent 50 meter fra Brynseng T-banestasjon. Foto: Entra

Mestergruppen inngår leieavtale med Entra

Mestergruppen har signert en leieavtale med Entra om leie av kontorlokaler i Brynsengfaret 6. Avtalen medfører at konsernets hovedkontor i løpet av første kvartal 2025 flytter inn i nyoppussede lokaler.

Det skriver Entra i en pressemelding torsdag.

Avtalen som nå er inngått, omfatter leie av totalt omtrent 5.000 kvadratmeter og har en varighet på 10 år.

– Vi er meget fornøyde med å ha funnet nye, effektive og fremtidsrettede lokaler for Mestergruppen. I tillegg til byggets og nærområdets kvaliteter har Brynsengfaret 6 en svært attraktiv beliggenhet med umiddelbar nærhet til T-bane, tog, buss og ring 3, sier Johan Jørgen Holst, Direktør Eiendom i Mestergruppen.

– Vi ser frem til å ønske Mestergruppen velkommen til oss i Entra og til Brynsengfaret 6 med Bryns beste beliggenhet, sier direktør for Eiendomsforvaltning i Entra, Kjetil Hoff.

Eiendommen som nå skal oppgraderes, får fellesfasiliteter som personalrestaurant med en fantastisk utsikt, resepsjon og et stort møteromssenter, i tillegg til treningsrom.

– I Brynsengfaret 6 tilrettelegges det for effektive og fleksible arbeidsplasser som skal møte kunnskapsbedrifters behov og med et servicenivå som skal gi en sømløs hverdag for ansatte og besøkende. Samtidig vil vi ha fokus på bærekraft ved oppgraderingen. Vi tror eiendommen vil bli et godt verktøy for å tiltrekke seg kompetent arbeidskraft som bidrar til Mestergruppens og andre leietakeres verdiskapning, forteller Hoff.