Leder for byggutstyr i Malthus Uniteam, Ingvar Frahm Jensen.

Malthus binder både jern og forbindelser på stand

Malthus Uniteam viser blant annet frem det som skal være verdens raskeste jernbindindemaskin på sin Bygg Reis Deg-stand. Leder for byggutstyr i bedriften, Ingvar Frahm Jensen mener byggevaremessen skaper en god arena for å binde sammen bedrifter og kunder.

‒ Det er mye interesse. Vi er i alle fall veldig fornøyde, sier Ingvar Frahm Jensen i Malthus Uniteam til Byggeindustrien.

Han er én av syv Malthus-ansatte og samarbeidspartnere som holder fortet på utstyrsleverandørens Bygg Reis Deg-stand denne uken.

Jensen forteller at det har vært god pågang på standen, og de har gjort mange salgsavtaler.

‒ Noe hadde vi jo solgt uansett, men det er ikke tvil om at vi får en hel del nye kunder nettopp fordi vi er på Bygg Reis Deg. Her kan de få en demonstrasjon av hva de kjøper, vi kan ta en diskusjon om fordeler, ulemper og løsninger, og det er noe helt annet enn å bare lese en annonse, sier han.

I tillegg til mye interesse rundt den raske jernbindemaskinen Kodi Klip, forteller Jensen at mange også er interesserte i Malthus Uniteams containermodulløsninger, samt den såkalte Malthus-knekten, en stillasknekt for forskaling som riktig nok har vært i repertoaret i 20 år, men som forholdsvis nylig kom i ny, SINTEF-godkjent aluminiumversjon.

‒ Dette har egentlig vært en godt bevart hemmelighet, innrømmer Jensen.