Daglig leder i Kjellmark, Trond O. Schjølberg, og daglig leder i Støholen, Arne Støholen. Foto: privat
Daglig leder i Kjellmark, Trond O. Schjølberg, og daglig leder i Støholen, Arne Støholen. Foto: privat

Johan Kjellmark AS og Støholen Entreprenør AS slår seg sammen

I løpet av april slår de to selskapene seg sammen og blir til ett selskap, Kjellmark AS. Det nye selskapet vil ha base med ansatte både i Røros og på Tynset, og telle 110 ansatte.

Ifølge en pressemelding har de to selskapene jobbet tett sammen siden Støholen Entreprenør AS ble kjøpt opp av Johan Kjellmark AS i 2017, og fusjonen betegnes som et naturlig steg for å stå bedre rustet i en konkurranseutsatt bransje.

Kjellmark er et familiefirma som fylte 75 år i 2023, og som har særlig tyngde i Røros og fjellregionen, mens Støholen Entreprenør har lang historie i Nord-Østerdalen og de senere årene også i Trondheim.

I meldingen heter det at Tynset, Nord-Østerdalen og Trondheimsregionen er markeder det fortsatt skal satses i, i tillegg til Røros.

Kjellmark AS vil etter selskapssammenslåingen være en entreprenørvirksomhet som bygger alt fra store næringsbygg, bygg i regi av kommuner og fylkeskommuner, til mindre prosjekter som bygging og rehabilitering av hus og hytter. I tillegg leverer selskapet kran- og transporttjenester og produkter fra egen elementfabrikk og betongfabrikk.