Administrerende direktør Bjørn R. Grepperud i Insenti AS og administrerende direktør Egil Svoren i Schage Eiendom.

Insenti fikk kontrakt i Schages milliardutbygging

Schage Eiendom har tildelt Insenti kontrakten for byggingen av Rortunet i Slemmestad i Røyken kommune.

Prosjektet består av et moderne kjøpesenter med handel i første etasje på hele 12.500 m2, samt helse og velvære og supplerende handel i 2. etasje slik at handelssenteret utgjør totalt ca 17.500 m2.

Over kjøpesenteret vil prosjektet få 122 boliger fordelt på 5 blokker.

Innendørsparkering på 24 000 m2 dekker både beboer-, kunde- og pendlerparkering. Utvidelse av Slemmestadveien og tilhørende sideveier er en del av prosjektet.

– Med nye Rortunet ønsker Schage Eiendom å bidra til sentrumsutviklingen av Slemmestad, sier administrerende direktør Egil Svoren i en pressemelding.

– Rortunet har vært et sterkt handelspunkt i regionen, men trengte sårt en oppgradering. Ved utbyggingen av «Nye Rortunet» håper vi på ny giv og fart til den videre utviklingen av Slemmestad sentrum, sier han videre.

Det investeres over en milliard kroner gjennom utbyggingen og mer en 90 kjøpere har allerede skrevet kontrakt for sin nye bolig over to år før innflytting.

Kjøpesenteret vil sikre mange lokale arbeidsplasser, og pendlerparkeringen vi skal bygge vil bidra til økt bruk av kollektivtrafikk.

På grunn av det gode samarbeidet vi har hatt ved byggingen av Skøyen Atrium III, velger vi også denne gangen å gjennomføre prosjektet med Insenti.

– Vi er stolte over at Schage Eiendom valgte oss til å bygge Rortunet, som blir en spennende utfordring for vår organisasjon, sier administrerende direktør Bjørn R. Grepperud i Insenti AS i pressemldingen.

Rivning av gamle Rortunet kjøpesenter er ferdig, og pelearbeidene er godt i gang. Graving og betongarbeider starter i august.

Kjøpesenteret skal ferdigstilles i slutten av 2021 mens boligkjøperne skal flytte inn i første kvartal 2022.

Rortunet er tegnet av arkitektfirma Halvorsen & Reine AS i Drammen.