Offisiell åpning av den nye butikken ved Asbjørn Vennebo, adm. dir. i Optimera. Foto: Herman Ekendahl-Dreyer

Historisk dobbelåpning for Optimera

Torsdag 7. februar åpnet Montér og Flisekompaniet for første gang under samme tak. Dette på Liertoppen, hvor totalt 4.500 kvadratmeter skal betjene en stor og bred kundegruppe med produkter og tjenester til alle typer byggeprosjekter. 

Optimera leverte et rekordresultat i 2018 og fortsetter å investere i fremtiden. Et bevis på dette er åpningen av to nye varehus på Liertoppen. Montér og Flisekompaniet er lokalisert under samme tak, fordelt på to butikk.

(Klikk for større versjon)

Nytt og komplett
Byggeprosessen på Liertoppen hadde oppstart i april 2018. Nå, etter rundt timåneders intensivt arbeid, er det som skal være Optimeras mest komplette byggevarehus, åpnet.

– Dette har vi gledet oss til. Valget om plassering her falt naturlig med tanke på E18 og nærheten til både Drammen og Asker. Det er et område i vekst og vi retter oss mot både forbrukere og profesjonelle håndverkere gjennom et totalsortiment, fra konstruksjonsvirke, verktøy, arbeidsklær med mer, til interiørprodukter som listverk, dører, flis, kjøkken, garderobe og bad. Her kan vi effektivt betjene en stor og bred kundegruppe, sier Petter Gram, regionsdirektør i Optimera.

Montér og Flisekompaniet kan vise til solid vekst i både kundebesøk og resultat de siste to årene. Antallet kunder som legger turen innom butikkene øker, noe som gjenspeiler seg i satsingen på Liertoppen.

– Vi har gjort flere kundevennlige grep. Våre rundt 1.000 kvadratmeter brukes effektivt til å vise frem stor bredde i sortimentet, som blant annet inkluderer Norges største lagerførte flissortiment. Videre dedikerer vi mye plass til inspirerende utstillinger slik at kundene kan se, ta, føle og oppleve fullverdige rom, som bad, med møbler, VVS-utstyr og fliser. Nytt er også et eget proffrom hvor det vil holdes faglige samlinger. Dette skal være et faglig inspirasjonssenter, sier Jarle Ludvigsen, daglig leder i Flisekompaniet Drammen.

(Klikk for større versjon)

Byggeservice og klimarom
Montér-butikken har også flere nyheter i form av konsepter og dedikerte rom. Byggeservice ligger i hjertet av butikken og er åpen for alle kunder med små til store byggeprosjekter. Et temperatur- og fuktbestandig klimarom lagrer og presenterer mer delikate produkter som listverk, plater og dører. Inn i butikken kommer også en ny dør- og vindusutstillingen.

– Vi moderniserer og legger til rette for nye kundebehov. Uansett om du skal utføre jobben selv, eller ønsker å sette den bort, får du hjelpen du trenger hos Byggeservice. I klimarommet får listverk besøk av dører og plater. Vi gleder oss også til å vise frem vår nye dør- og vindusutstilling for første gang, avslutter Petter Gram.