Øyvind Tveit er ny avdelingsleder og fagleder for arkitektavdelingen i ABO Plan & Arkitektur. Foto: ABO Plan & Arkitektur
Øyvind Tveit er ny avdelingsleder og fagleder for arkitektavdelingen i ABO Plan & Arkitektur. Foto: ABO Plan & Arkitektur

Han skal lede arkitektavdelingen i ABO Plan & Arkitektur

Øyvind Tveit er ansatt som avdelingsleder og fagleder for arkitektavdelingen i ABO Plan & Arkitektur fra 1. september.

Det skriver ABO Plan & Arkitektur i en pressemelding denne uken.

Øyvind Tveit kommer fra stillingen som seniorarkitektog rådgiver ved kommunaldirektørens stab i Bergen kommune, hvor han har vært ansatt siden 2020. Fra 2021 har han også hatt utvidet ansvar som teamleder reguleringsplan, og høsten 2022 som konstituert seksjonssjef for plan, heter det i pressemeldingen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og til å jobbe i ett tverrfaglig miljø, sammen med dyktige kollega innenfor plan- og arkitekturfaget, sier Øyvind Tveit.

Daglig leder i ABO Plan & Arkitektur AS, Tommy Hansen sier at han er svært godt fornøyd med at Øyvind Tveit har takket ja til å begynne i selskapet.

– Øyvind har bred og god kompetanse fra offentlig sektor, og med han som leder for arkitektene, får vi en faglig ressurs som vil kunne bidra på flere områder i den videre utviklingen av selskapet., sier han i meldingen.

Tveit har master i arkitektur fra Bergen Arkitektskole og master i geografi fra Universitetet i Bergen.