Scott Smith er ny daglig leder i Cognia Eiendom. Foto: Cognia
Scott Smith er ny daglig leder i Cognia Eiendom. Foto: Cognia

Han er ny sjef for Cognia Eiendom

Scott Smith er ansatt som ny daglig leder i Cognia-selskapet Cognia Eiendom.

Det skriver Cognia-konsernet i en pressemelding fredag.

Konsernet er en stor forhandler av bil og lastebil, og har de siste årene satset på eiendom knyttet til personbil- og lastebilvirksomhet gjennom Cognia Eiendom.

For å styrke seg innen utvikling av næringseiendom og bolig, har konsernet nå ansatt Scott Smith som ny daglig leder i Cognia Eiendom, skriver de i pressemeldingen.

– Med sin brede erfaring fra utvikling av næringseiendom og boliger, er vi svært fornøyde med at Scott ønsker å bidra til Cognia sin videre satsing på eiendom. Scott har et stort nettverk, personlige ambisjoner og kompetanse, og ikke minst et verdisett som passer inn i Cognias offensive holdning, sier Grant Larsen, konsernsjef i Cognia.

Smith vil, ifølge meldingen, jobbe tett sammen med Cognias virksomheter innen personbil og lastebil for å bistå med løpende eiendomsbehov, samt bli sentral i utviklingen og realiseringen av konsernets vekststrategi innen andre eiendomssegmenter fremover.

Smith har utviklet flere forhandler- og verkstedsanlegg for Toyota og Lexus, og har utviklet flere kontor-, lager og logistikkanlegg, samt boligprosjekter i Norge, Sverige og Danmark. Han har en mastergrad i finans, og er en statsautorisert revisor, heter det i meldingen.

– Cognia-konsernet har hatt en imponerende utvikling de siste årene, og har etablert seg som et ledende transportkonsern i Norge. Jeg ser frem til å bidra til å konsernets eiendomssatsing fremover, sier Smith.