Elektrisk beskjæring

Nå lanserer Bosch den elektriske beskjæringssaksen Ciso

Cisoen gjør de vanskelige klipp av grener og stengler enkle. Verdens første beskjæringssaks med patentert Lithium-ion teknologi klipper over kraftige grener på opp til 14 mm med et lett trykk, og Bosch har dermed fått et nytt medlem i sin populære Lithium-Ion serie, skriver Bosch i en pressemelding.

Ciso er ikke mindre enn en revolusjon blant hageredskapene. Ikke siden lanseringen av den elektriske hekkeklipperen for snart 40 år siden er det kommet en så stor nyhet for hagefolket. Som den første på markedet er Ciso utstyrt med et oppladbart Lithium-ion batteri, som gjør beskjæringen meget enkel. Beskjæringssaksen kan med et lett trykk klare grener på opp til 14 mm tykkelse. En manuell beskjæringssaks krever et håndtrykk på over 20 kg, Ciso er derfor et opplagt alternativ. Snittet blir rent og pent, og planten skades ikke unødvendig.

Beskjæring blir en dans på roser

Ciso er ideell til beskjæring av roser om våren, slik at man får fine friske skudd med mange blomster. Beskjæringssaksen er også god til beskjæring av grener og sideskudd på frukttrær, man unngår uønskede skudd som ikke gir frukt. Med et enkelt trykk sørger Ciso for at beskjæring av busker, grener og blomster blir som en dans på roser.

Lithium-Ion teknologi gjør det lett

Ciso kan klare ett klipp pr. sekund uten at den mister yteevnen, og den unike Lithium-ion teknologien betyr at batteriet kan lades opp til alle døgnets tider - akkurat som mobiltelefoner og bærbare PC`er. Derfor er Ciso alltid klar til bruk, selv om den ikke har vært brukt siden i fjor.

Ciso er det siste skuddet på stammen i Bosch sin populære Lithium-Ion serie, som også inneholder gressklipperen ROTAK Li, multiklipperen ISIO, hekksaks AHS Li og gresstrimmeren ART Li.

Beskjæringssaksen leveres i en flott metalleske og er en unik gaveide til alle hageentusiaster, eller til de som liker røde roser eller grønne grener inne