Vi ønsker samarbeid

Hage.no har fått en fantastisk mottakelse. Selv om det er mange hagenettsteder, er det tydelig at mange har savnet et sted hvor man kontinerlig finner nye gode saker. Siden vi lanserte hage.no torsdag 17. april, har mailboksen vår vært full av spørsmål om hage.

Vi har også fått mange hyggelige kommentarer - og vi har faktisk fått inn en rekke gode tips som vi nå jobber med. Det vil opplagt føre til mange morsomme og lærerike artikler etter hvert.  

Søker man på google og kvasir finner man mange nettsteder som skriver om hage. Men når man enkelte steder ser at siste artikkel ble lagt ut i 2006, er det jo grenser for hvor aktiv man blir ved å gå inn på slike sider. Dem om det.

 Vi er opptatt av å samarbeide med alle byggende krefter - og vi venter mange innspill.

I alle profesjoner er det mange meninger. Det er det også i den grønne sektor. Vi vil ikke sette oss som dommere på hva som er rett og galt, men vi ønsker at alle skal slippe til med meninger og kommentarer på hage.no. Vi forlanger bare en ting av det vi videreformidler - at man respekterer andres syn og at man holder seg innenfor norsk lov.

Hage.no er fortsatt ikke helt ferdig utviklet. Det kommer en rekke nyheter på sidene i dagene som kommer. Skjønt et internettsted må kontinuerlig oppdateres og fornyes. Er det noen som savner noe på siden, så send redaktøren en melding. Ha en god dag!

Stadig flere oppdager at hage.no også kan være en god plass å markedsføre seg på. Vi har allerede fremragende besøkstall å vise til. Dette er tall som kan bekreftes.  

Mailadressen til redaktøren er php@bygg.no