Styreleder i Energiverket Richard Granskogli (til venstre) og ny daglig leder i Energiverket Østfold Glenn Pettersen. Foto: Energiverket

Glenn Pettersen ny daglig leder i Energiverket Østfold

Tidligere salgsleder i Energiverket Østfold tar over som daglig leder for Østfold-avdelingen, som er den største i den Østlandet-baserte varmepumpeleverandøren.

Det skriver Energiverket AS i en pressemelding onsdag.

Energiverket består av fire avdelinger rundt Oslofjorden, og dekker henholdsvis Østfold, Follo, Søndre Buskerud og Vestfold.

Fra første januar 2018 ble Glenn Pettersen forfremmet til daglig leder hos Energiverket Østfold, som med sine ni ansatte, er den foreløpig største avdelingen i varmepumpeleverandøren.

– Energiverket er en fremoverlent organisasjon som har tatt tak i en bransje som ikke er kjent for å være mest nytenkende når det gjelder kommunikasjon. Til tross for gode produkter kjenner ofte sluttbrukeren for lite til løsningene for vannbåren varme og solenergi. Her føler jeg vi har gjort en veldig god jobb. Energiverket har vokst jevnt og trutt siden oppstarten, og nådde milepælen som største forhandler i Norge for første gang i 2016. Målet mitt er å sørge for videre vekst her i Østfold i årene som kommer, uttaler den nye Østfold-sjefen i pressemeldingen.

– Vi er svært godt fornøyde med at Glenn har sagt ja til å stillingen som leder i Energiverket Østfold. Vi går inn i en supertravel tid frem mot fyringsforbudet i 2020, og vi er helt sikre på at Glenn er rett mann til å lede avdelingen til videre vekst, sier styreleder Richard Granskogli i meldingen.