Tore Olsen Hagelund blir Moelven Limtres nye prosjektsjef. 35-åringen får hovedansvaret for Moelvens store limtreprosjekter.
Tore Olsen Hagelund blir Moelven Limtres nye prosjektsjef. 35-åringen får hovedansvaret for Moelvens store limtreprosjekter.

Går fra Veidekke til Moelven Limtre

Tore Olsen Hagelund (35) blir prosjektsjef i Moelven Limtre og får hovedansvaret for konsernets store limtreprosjekter.

35-åringen kommer fra stillingen som prosjektutvikler for Veidekke i Oslo. Han har fagbrev som tømrer, er fagskoleingeniør bygg og har en bachelor i bærekraftige byggeprosesser med byggeledelse. Han har tidligere jobbet for Skanska, rådgiverfirmaet WSP og Avinor, ifølge en pressemelding.

Vi er kjempeglade for at Tore Hagelund blir en del av laget. Til tross for sin unge alder er han en erfaren og dyktig leder som i tillegg til å ha bakgrunn fra en rekke store selskaper, også har praktisk erfaring som tømrer. Som person er han en relasjonsbygger, og denne kombinasjonen av egenskaper og erfaring gjør at han kommer til å kle rollen som prosjektsjef for noen av Moelvens mest synlige prosjekter på en god måte, administrerende direktør sier Rune Abrahamsen, i Moelven Limtre, i meldingen.

Moelven Limtre er Norges ledende limtreprodusent og har levert materialer til en rekke prosjekter som Mjøstårnet, OL-hallene på Lillehammer og Hamar, Oslo lufthavn Gardermoen og Finansparken i Stavanger.

Hagelund er 35 år og bor på Lillehammer med samboer og to barn. Han tiltrer i stillingen 1. mai og skal ha kontorsted i Moelv. Han og tar over etter Kato Sveen, som går av med pensjon i august.

Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og utfordrende oppgaver i Moelven Limtre, samt bidra både til å styrke merkevaren ytterligere og utnytte markedspotensialet som limtre har. Å jobbe med bærekraftige materialer er noe jeg brenner for, og det er derfor stor stas å få være med og ta et selskap som Moelven Limtre inn i fremtiden, sier Hagelund.