Moss hotell rehabiliterer 41 bad.

Tetter bad på 150 år gammelt hotell

41 bad på ærverdige Moss Hotell skal rehabiliteres.

Moss Hotell i sentrum av byen har hatt overnattingstilbud siden 1870. De 41 rommene fikk egne bad for første gang på 1960-tallet. Nå rustes badene opp med løsninger som skal holde i nye tiår.

Vi lever av fornøyde gjester. Derfor øker vi komforten på våre bad med nye og holdbare løsninger. Bruk av Litex var en selvfølge da vi skal ha trygge bad som holder muggsopp og råte ute, sier Ruben Bolstad, hotellsjef ved Moss Hotell, i en pressemelding.

Rehabiliteringsprosjektet startet opp i november 2013. Seks bad sto ferdige til nyttår og resterende ferdigstilles over en treårsperiode.

– Vi kan ikke stenge ned hele hotellet. Rehabiliteringen må derfor gjøres over tid. En stor fordel med dette våtromssystemet er at minst ett bad kan gjøres klart til flislegging på en dag. Dette gir oss kostnadsbesparelser i form av kort monteringstid og vi slipper bruk av membran og tørketiden på dette, sier hotellsjefen.

– Erfaring tilsier at hotellgjester bruker badene svært forskjellig. I tillegg er bygget i seg selv gammelt. Vi stiller derfor høye krav til holdbarhet og robusthet på løsningene vi har valgt. Resultatet jeg har sett til nå gleder meg. Jeg er veldig fornøyd, sier Bolstad.

– Hotellgjester skal ha trygge og sikre forhold. At badene ikke rammes av muggsopp og råte er i så måte en forutsetning, sier Ingunn Livgård i Litex.