Kursleder i Byggeveiledning AS, Morten Hofstad (til venstre), har inngått avtale med fagansvarlig i Flisekompaniet Jan Eddie Kragtorp om å kurse fliskjedens kunder og ansatte. Foto: Rune Midtskogen, Fagrådet for våtrom

Flisekompaniet fokuserer på våtromsnorm

Flisekompaniets ansatte og kunder skal kurses i Byggebransjens våtromsnorm (BVN).

Det skriver bedriften i en pressemelding mandag.

– Kjennskap til BVN er et stort pluss når du daglig håndterer spørsmål om hvordan bygge våtrom. Kompetanse blir stadig viktigere. Jeg håper flest mulig benytter seg av tilbudet om kurs i BVN, sier fagansvarlig i Flisekompaniet, Jan Eddie Kragtorp, i pressemeldingen.

Det er kursansvarlig Morten Hofstad i Byggeveiledning AS som, ifølge meldingen, skal gjennomføre kursene. Hofstad skal reise Norge rundt med BVN i de kommende månedene, og kurse flere hundre personer.

På turen har han med seg en spesialbygget varebil med tekniske løsninger.

– Det er flott at Flisekompaniet tar kompetanse på alvor. Det er stor interesse for å delta på kurs. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Hofstad.

Daglig leder i Fagrådet for våtrom, Cato Ove Karlsen, uttaler i pressemeldingen at han også gleder seg over flisfolkets engasjement.

– Fagrådet for våtrom opplever stor interesse fra håndverkerne til å skaffe seg dokumenterbar kunnskap i å bygge våtrom. Kompetanse er nå blitt et konkurransefortrinn. Forbrukeren har blitt flinkere til å velge bedrifter med kompetanse. Det er også gledelig å registrere at det er en veldig positiv utvikling gjennom alle våre kursarrangører, sier Karlsen.