Faveo til Bodø

Faveo Prosjektledelse er i vekst, og etablerer nå eget kontor i Bodø.

Dermed er Faveo å finne på 11 steder i Norge.

Bodøkontoret underlegges Tromsøkontoret i Region Nord, hvor 12 av totalt 210 ansatte i Faveo jobber.

Kontoret i Nord-Norge har oppdrag og prosjekter over hele regionen, hovedsakelig innenfor bygg, anlegg og eiendomsutvikling.

- Vi er veldig fornøyd med å ha etablert et kontor i Bodø, sier regiondirektør Åge Alexandersen.

- Selv om vi er et nasjonalt selskap er det viktig med lokal tilknytning. Vi er allerede godt etablert i Tromsøregionen, men vurderer markedet i Bodø og Salten som spennende og interessant for oss fremover, legger han til.

Kai Haakon Kristensen er foreløpig eneste ansatte i Bodø.

- Han er meget kompetent og har bred erfaring, og vil være viktig for oss i arbeidet med å videreutvikle Faveo i regionen. Vår strategi er en kontrollert oppbygging med hovedfokus på tjenester av høy kvalitet, sier Alexandersen.

Kai Haakon Kristensen har bakgrunn som rådgivende ingeniør, entreprenør og akademiker, med en Ph.D. i Prosjekteringsledelse fra NTNU.

Han skal i Faveo jobbe mest med prosjektledelse for utbyggings og –utviklingsprosjekter, men skal også fortsette engasjementet med utviklingsarbeid i BA 2015.

- Jeg bor i Bodø og har de senere år jobbet i Skanska Teknikk i Oslo. Jeg skal fortsette å jobbe med prosjektledelse for utbyggings- og utviklingsprosjekter, men gleder meg til å jobbe mer lokalt, sier Kristensen.