F.v.: Rune Overvåg, Jøran Karenstuen, Matti Resset, Knut Lauvålien, John Oddvar Hopshaug og Rune Alvseike. Foto: Veidekke
F.v.: Rune Overvåg, Jøran Karenstuen, Matti Resset, Knut Lauvålien, John Oddvar Hopshaug og Rune Alvseike. Foto: Veidekke

Disse vant Veidekkes betongpriser

På Veidekkes betongkonferanse ble Arild Nordland Fjelde og Jan Erik Frogner kåret til årets betongarbeidere, mens Veidekkes betongpris ble tildelt jernbaneprosjektet UDK 02 i Drammen.

Veidekkes 28. betongkonferanse ble avviklet ved Gardermoen torsdag og samlet nær 200 interne og eksterne deltagere. 

– Betongfaget er i rivende utvikling, ikke minst med hensyn til bærekraft. Derfor er denne årlige konferansen vår så viktig for betongfaglig kompetanseheving, erfaringsutveksling og nettverksbygging. I tillegg benytter vi anledningen til å gjøre ekstra stas på medarbeidere og prosjekter som har utmerket seg i løpet av det siste året, sier betongteknolog Andreas Sjaastad i Veidekke Teknikk i en pressemelding.

Arild Fjelde. Foto: Veidekke
Arild Fjelde. Foto: Veidekke

Jernbaneprosjektet ”UDK 02 - kulvert og løsmassetunnel” i Drammen, som Veidekke har utført for Bane Nor, ble tildelt Veidekke betongpris.

Det er bygget 540 meter betongkulvert i åpen byggegrop, og en 290 meters løsmassetunnel.

Arild Nordland Fjelde (35) fra Sandnes begynte i Veidekke som lærling i 2006 og tok fagbrevet to år senere. 

– Han er en dedikert person som utviser enestående innsats for betonglaget. Han inspirerer kolleger, og yter sitt aller beste så kollegene rundt han følger etter. Han har en stor lidenskap for betong og en fantastisk ambassadør for betongfaget og Veidekke, skriver selskapet i meldingen.

Jan Erik Frogner. Foto: Veidekke
Jan Erik Frogner. Foto: Veidekke

– Jan Erik Frogner (62) fra Rena er en dyktig betongarbeider med en lang karriere i Veidekke, som begynte som lagbas allerede som 17-åring. Han er en humoristisk, raus og empatisk person, som behandler alle betonglagsmedlemmer slik at de utnytter sitt potensiale. Han har en unik evne å se fremover i arbeidene som utføres, og er ikke redd for å utfordre konsulenter eller etablerte sannheter, skriver Veidekke videre.