Disse går inn i styret til Norconsult

Karl Erik Kjelstad og Sandra Kuru er valgt til nye styremedlemmer i Norconsult ASA.

I forbindelse med Norconsult ASAs ordinære generalforsamling 2024 13. mai ble Karl Erik Kjelstad og Sandra Kuru valgt inn i styret av aksjonærene.

– Vi ønsker Karl Erik Kjelstad og Sandra Kuru velkommen til styret i Norconsult. Med dem på laget har vi fått to solide styremedlemmer som sikrer ytterligere bredde og mangfold i styrets kompetanse- og erfaringssammensetning. Vi gleder oss til å dra nytte av deres verdifulle bidrag til Norconsult-konsernet, sier styreleder Nils Morten Huseby i en pressemelding.

Kjelstad har omfattende styreerfaring fra en rekke selskaper, blant annet i Aker-konsernet, AS Backe, Det Norske Veritas og flere Akastor-selskaper. Han har en Master of Science-grad i marinteknikk fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), og et Advanced Manage Program (AMP) fra Harvard Business School.

Sandra Kuru er også nytt aksjonærvalgt styremedlem. Hun er utdannet sivilingeniør i miljøteknikk fra Lund Tekniska Högskola i 2007, og Kuru har vært ansatt i Norconsult siden 2008. Hun er i dag leder for vann- og klimaavdelingen i Sverige.

I tillegg til Kjelstad og Kuru består Norconsult ASAs styre av åtte medlemmer etter ordinær generalforsamling, disse er Nils Morten Huseby (styreleder), Mari Thjømøe (nestleder), Lars-Petter Nesvåg, Harald Trosvik, Anne Jenny Bergseth og Helge Hesjedal Wiberg.