Apex-gründer og største aksjonær Torkil Munkhaugen. Foto: Apex IT
Apex-gründer og største aksjonær Torkil Munkhaugen. Foto: Apex IT

Digitale byggaktører slår seg sammen

Apex IT AS kjøper 100 prosent av MyRent AS, med overtakelse i august 2023.Samtidig går Finstart Nordic AS, som står bak MyRent, inn på eiersiden i Apex.

Det skriver Apex IT i en pressemelding mandag.

MyRent er en digital plattform for utleiere av private boliger, mens Apex er en driftsplattform for utbyggere og entreprenører innen nybygg-segmentet.

Daglig leder i MyRent, Alexander Ramberg, sier i pressemeldingen at brukerne av MyRent allerede etterspør mye av funksjonaliteten fra Apex, og da spesielt det som handler om drift og vedlikehold, håndtering av saker og reklamasjoner, FDV, sjekklister, befaringsprotokoll, og lignende.

– Med Apex vil dagens brukere i MyRent få tilgang til tjenester som de har etterspurt lenge. Samtidig vil MyRent dra stor nytte av Apex sitt kompetente tech-team, fordi vi nå får evne til å raskere utvikle nye og eksisterende funksjoner, sier han.

Apex-gründer og største aksjonær Torkil Munkhaugen forteller at flere av deres brukere allerede driver med utleie.

– Det er naturlig for oss å omfavne utleiesegmentet, og i det siste har vi også jobbet en del med drift av næringsbygg. Nå får brukerne våre tilgang til en av markedets beste forvaltningsplattformer for utleie. I tillegg har MyRent en veldig god løsning for integrasjon med regnskapssystemer, sier Munkhaugen.