Geir G. Hantveit, konsernsjef i DARK Design Group. Foto: Thomas Mellbye / DARK
Geir G. Hantveit, konsernsjef i DARK Design Group. Foto: Thomas Mellbye / DARK

DARK etablerer seg i Bergen

Arkitekt- og designhuset DARK Design Groupåpner nytt kontor i Bergen.

Det skriver DARK i en pressemelding fredag.

DARK Bergen AS vil være del av DARK Design Group AS, et tverrfaglig arkitekt- og designhus bestående av DARK Arkitekter, Lark landskapsarkitekter og Zinc interiørarkitekter. Konsernet teller i dag 170 ansatte fordelt på fem kontorer, i Oslo, Stavanger, Fredrikstad, Drammen og Gdansk. Fra og med 1. august vil selskapet også være operative i Bergen.

– Vi ser frem til å starte opp i Bergen. Byen har mye spennende utvikling på gang, og vi har fått spennende henvendelser fra både lokale oppdragsgivere og potensielle nye kolleger som har lyst til å ta del i teamet vårt, sier Geir G. Hantveit, konsernsjef i DARK Design Group, i pressemeldingen.

I løpet av de to siste årene har konsernet i etablert nye kontorer i Drammen og i Fredrikstad, samt sitt første utenlandske kontor tidligere i år, i Gdansk.

– Vi har gode erfaringer fra våre etableringer, og ser at kundene verdsetter vårt tverrfaglige konsept. Derfor er vi trygge på å gå inn i nye markeder, som i dette tilfellet Bergen. Vår strategi for å lykkes er enkel – vi samler på de beste folka, sier Hantveit.