Adm. direktør i Dana Lim, Lars Christensen, til venstre og adm. direktør i Fugger AS, Rolf Magne Johannessen. Foto: Claus Birch

Dana Lim kjøper Fugger

Dana Lim styrker sin posisjon med oppkjøp av norske Fugger AS, som blant annet leverer lim, fugemasse og tettningsprodukter til bygg og industri. Det skjer med virkning fra 1. januar 2019. 

– Oppkjøpet av den norske virksomheten skjer som et ledd i Dana Lims nordiske vekststrategi og skal først og fremst bidra til å styrke markedsposisjonen ytterligere i Norge. En naturlig konsekvens av oppkjøpet er også at Dana Lim får bedre muligheter for å betjene kundene i de øvrige nordiske landene, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er glade for å ønske syv superdedikerte og kompetente kollegaer velkommen til Dana Lim. Jeg er overbevist om at oppkjøpet som er det naturlige neste skritt i utfoldelsen av strategien vår, og vil gi et markant løft for oss på det norske markedet. Samtidig vil vi kunne utvide Fuggers knowhow og sortiment innenfor folier og tape til våre eksisterende kunder i Danmark, Sverige og Finland, så de får enda flere muligheter med Dana Lim, sier adm. direktør Lars Christensen i Dana Lim.

Fugger har hovedkontor i Bergen og ble etablert i 1976 av adm. direktør Rolf Magne Johannessen. Siden den gang har virksomheten utviklet seg til en av Norges førende leverandører av tettningsprodukter, lim og fugemasse til byggevarebransjen, proffmarkedet og industri.

Dana Lim har kontor i Oslo som dekker den sørligste delen av landet, og Fuggers plassering i Bergen åpner opp for adgang til hele Vestlandet.

- Dermed tilbyr vi full nasjonal dekning med konsulenter som har inngående kjennskap til norske byggeregler og godkjennelser og som utover det har mange personlige kontakter i bransjen. Det gir både Fugger og oss et solid utgangspunkt for å støtte kundene våre uavhengig av hvor de jobber, sier Lars Christensen.