Servicelederne Alexander Røssevold og Lars Espeseth, her med avdelingsleder Christoffer Abbedissen ved Bravidas VVS-serviceavdeling i Bergen. Foto: Bravida
Servicelederne Alexander Røssevold og Lars Espeseth, her med avdelingsleder Christoffer Abbedissen ved Bravidas VVS-serviceavdeling i Bergen. Foto: Bravida

Bravida vant VVS-kontrakt med Universitetet i Bergen

Bravidas VVS-serviceavdeling i Bergen har vunnet en kontrakt for alt rørteknisk arbeid, samt materialleveranser, for Universitetet i Bergen på Nygårdshøyden nord og midt. Kontrakten har en estimert verdi på 20 millioner kroner.

Det skriver Bravida i en pressemelding.

– Dette er veldig gledelig for oss i Bravida, og vi er glade for å kunne samarbeide med UiB, sier avdelingssjef Christoffer Abbedissen ved Bravidas VVS-serviceavdeling i Bergen.

Bravidas områder på universitetet er Nygårdshøyden nord og midt, og oppstart for avtaleperioden på rør var 1. juni. Avtalen innebærer alt rørteknisk arbeid, som tappevann, varmeanlegg eller andre oppdrag innenfor rørfaget, samt materialleveranser.

I tillegg kan det forventes små ombygginger, utbedringer av gammelt røropplegg, og å være med i middels store prosjekter, skriver Bravida.

– UiBs driftsområder som vi har fått ansvar for, ligger i sentrum, så det er en ypperlig anledning til å la en del av arbeidet gå gjennom GreenHub. Både Bravida og UiB har et stort fokus på miljø og bærekraft, sier Abbedissen.

Bravidas GreenHub skal levere miljøvennlige servicetjenester midt i sentrumskjernen i Bergen, og i flere av de største norske byene.

– Med GreenHub legger vi til rette for å gi våre kunder i sentrum av Bergen alle tekniske tjenester levert på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte. Kundene våre får, i tillegg til miljøeffekten, rask responstid og bistand fra et tverrfaglig team. UiB har krav til bruk av lærlinger, og vi er glade for at de gir oss muligheten til å gi våre lærlinger en fin arena for læring når de tar sin rørleggerutdanning hos oss, sier Abbedissen.

Minimum ti prosent av de arbeidede timene skal være utført av lærlinger, heter det i pressemeldingen.