Ill. Dark Arkitekter

Bravida med Peab-kontrakt for Grandkvartalet i Larvik

Bravida Norge signerte 3. april kontrakt med Peab for leveranse av tekniske installasjoner i første byggetrinn på Grandkvartalet i Larvik.

Kontraktsverdien er på 40 millioner kroner, eksklusive merverdiavgift.

I desember 2019 signerte Grandkvartalet Eiendom AS kontrakt med Peab, som valgte et samarbeid med Bravida Norge om leveranse av de tekniske løsningene.

- Dette er et prosjekt vi har jobbet med i flere år allerede. Vi har vært med og levert pris på de tekniske løsningene siden første runden og har hele tiden hatt som målsetning å vinne denne jobben og få levere våre gode løsninger. I prosjektet leverer vi alt fra rør, ventilasjon, elektro og tele/data til brannvern og sikkerhet. Oppdraget passer godt for vår kompetanse og kapasitet, hvor vi her benytter personell både fra avdelingen i Sandefjord/Larvik og Skien for å ivareta en optimal gjennomføring, sier regiondirektør for region øst i Bravida, Øyvind Hagen, i en pressemelding.

Anleggsarbeidene ble påbegynt i begynnelsen av juni 2019 med rivning av eksisterende bygg. Første byggetrinn vil bestå av 11.200 kvadratmeter med leiligheter, kontorplasser, hotell og nytt møtesenter i Larvik. De første leilighetene vil være innflytningsklare i desember 2021.