BoligPartner styrker seg med nyansettelser

BoligPartner oppretter ny avdeling for å bygge opp kompetanse i selskapet, og ansetter to nye medarbeidere.

Det skriver BoligPartner i en pressemelding fredag.

Hilde Skar er ansatt som leder for BoligPartners nyopprettede kvalitetssikringsavdeling. Foto: BoligPartner

BoligPartners nye kvalitetssikringsavdeling vil ha hovedfokus på kompetansearbeid og oppfølging innenfor ulike fagdisipliner i bedriften, heter det i pressemeldingen. Avdelingen vil ledes av Hilde Skar, som er BoligPartners ferskeste ansettelse. Hun kommer fra stillingen som fabrikksjef hos produsenten Natre Vinduer, og vil tiltre i mai.

Med seg i kvalitetssikringsavdelingen får hun også Tore Larsen som salgssjef. Tore Larsen kommer fra stillingen som forhandlerleder i BoligPartner, og har bred kompetanse og erfaring innen salg. Jarle Messel vil ha stilling som rådgiver i avdelingen, og i tillegg vil avdelingen ytterligere forsterkes fremover, skriver BoligPartner.

– Vi ser våre ansattes kvalitets- og kundefokus og kompetanse som et av våre viktigste konkurransefortrinn, og ønsker hele tiden å ligge i front på dette i bransjen. Kvalitetssikringsavdelingen vår blir selve navet i dette arbeidet, og vil også bidra på andre viktige områder i selskapet, sier Gunnar Wedvik, administrerende direktør i BoligPartner.

I tillegg til ansettelsen av Hilde Skar som Kvalitetssikringssjef, har BoligPartner ansatt Morten Mo Bjørnseth som Controller. Han kommer fra stillingen som Senior Manager hos Hamar-avdelingen til revisjons- og rådgivingsselskapet PWC, og vil jobbe i BoligPartners økonomi- og analyseavdeling.

– Vi er veldig tilfredse over å ha fått på plass Hilde og Morten. Begge to har bred kompetanse og erfaring og vil bli viktige ressurser for oss i den videre satsingen vår, sier Wedvik i pressemeldingen.