Illustrasjon: Bluebeam Software

Bluebeam Software med ny digital samarbeidsløsning

Nye funksjoner og forbedringer i Bluebeams nyeste PDF-baserte samarbeidsløsning, Revu 12, bringer kontoret ut i felten.

Det melder Bluebeam Software i en pressemelding mandag.

Mandag lanserte Bluebeam den nyeste versjonen av selskapets flaggskipløsning, Revu 12, på svensk, tysk, finsk, norsk, dansk, nederlandsk, japansk, fransk, spansk og italiensk.

Årets forbedringer av Revu gjør, ifølge bluebeam, at brukerne i dokumentintensive bransjer kan samarbeide digitalt på prosjektdokumenter, og få enklere kontakt mellom kontoret og de som arbeider utendørs.

– Revu 12 introduserer nye funksjoner og forbedrer eksisterende funksjoner. Det gir også mer brukervennlig tilgang til og behandling av prosjektinformasjon i for utendørs arbeid, uansett hvor du befinner deg, sier Richard Lee, programvaredirektør og administrerende direktør i Bluebeam.

– Kundene våre må ha fremdrift i prosjektene uansett om de er på kontoret, på anleggsplassen eller på telttur, og teknologien i Revu 12 gjør det enklere å fullføre prosjekter raskere og jobbe bedre.

Med måleforbedringene i Revu 12 er det, ifølge Bluebeam, enklere å utarbeide materialuttak og målinger på kontoret eller på anleggsplassen. Revu beregner nå automatisk alle andre relaterte målinger når brukere tar et mål, inkludert Wall Area, og viser dem i markeringslisten som sporer alle merknader.

Les mer omutbedringene i pressemeldingen her.