Illustrasjonsfoto: Morten Rakke

Betonmast signerte kontrakt i Gøteborg

Betonmast i Sverige har signert sin første kontrakt.

Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

Kontrakten omfatter om- og utbygging av en kontoreiendom sentralt i Gøteborg. Byggherre er Fastighets AB Balder, via Brf Skålpundet, og verdien av totalentreprisen er på om lag 44 MSEK ekskl. mva.

Eiendommen på Virveltorget sentralt i Gøteborg består i dag av et kontorbygg i fem etasjer. Bygget skal bygges på med en tilbaketrukket etasje på taket, samt at hele bygget skal bygges om til 49 leiligheter. Bygget vil bli komplettert med loftganger, balkonger og nye fasader, og får en samlet BTA på ca 4900 m2.

- Vi er selvsagt svært fornøyd med å ha vunnet anbudskonkurransen om dette prosjektet, sier Mattias Gustafson, daglig leder i Betonmast AB. Dette er vårt første signerte prosjekt, og det skal bli godt å komme ordentlig i gang.

Betonmast AB har flere prosjekter på gang i Gøteborgområdet. Selskapet har som mål å utfordre de etablerte strukturene i den svenske entreprenørbransjen med hurtighet, dynamikk og nærhet til kunden.

- Det er i ferd med å løsne for Betonmast i Sverige. Vi har fått god kontakt med flere aktører i markedet, og nå ser vi fram til den videre prosessen med eiendomsselskapet Balder, avslutter en fornøyd Mattias Gustafson.

Mattias Gustafson, daglig leder i Betonmast AB.

Prosjektstart er planlagt i november 2014, og prosjektet skal stå ferdig i januar 2016.