Prosjekt Vinterportalen vil ligge i åssiden øst for skianlegget SNØ. Ill.: Halvorsen & Reine

BetonmastHæhre bygger 380 boliger for Selvaag Bolig

Betonmast Selvaagbygg signerte onsdag kontrakt med Selvaag Bolig om utvikling og bygging av 380 boliger i prosjektet Vinterportalen på Lørenskog. Kontrakten har en antatt verdi på cirka 530 millioner kroner (eks. mva.). 

Prosjektet går nå inn i en fase der Betonmast Selvaagbygg samarbeider tett med Selvaag Boligs prosjektsjef, Lars Lund Mathisen, om å tegne og prosjektere boligene. Betonmast Selvaagbyggs interne arkitekter og prosjekteringsavdeling starter opp dette arbeidet umiddelbart, mens byggestart er satt til 1. desember 2018.

– Vi er selvsagt svært fornøyd med å ha landet denne kontrakten. Kontrakten ble vunnet i sterk konkurranse, og nok en gang får vi tillit fra Selvaag Bolig om å bygge et av deres spennende prosjekter. Det er dette vi er best på – å være med på utviklingen i tett samspill med oppdragsgiveren. Nå gleder vi oss til den videre utviklingen, sier Frode Antonsen, adm. dir. i Betonmast Selvaagbygg.

Boligprosjektet skal ha utforming og materialvalg i tråd med Vinterparkens overordnede plan. Blant annet vil fasadene i stor utstrekning bestå av trematerialer av varierende uttrykk. Prosjektet går over tre bygningskropper med underliggende parkeringskjeller.

– BetonmastHæhre er umåtelig stolte over å være med på å bygge opp rundt destinasjon Vinterparken. Vi har vært med på utviklingen, og skal som kjent bygge selve skianlegget SNØ. Vi gleder oss over å få være med på realiseringen av andre deler av dette spennende området, forteller Peter Sandrup, leder for divisjon bygg i BetonmastHæhre.

Siste byggetrinn i prosjektet planlegges ferdigstilt høsten 2021. 

F.v.: Lars Lund Mathisen, prosjektsjef i Selvaag Bolig, Frode Antonsen, adm.dir i Betonmast Selvaagbygg og Øystein Klungland, konserndirektør Stor-Oslo i Selvaag Bolig.