Bergene Holm ble hedret som Maxbos beste leverandør i helgen, under Arena 2020. Fra venstre Sondre Kittang, Hege Voll Midtgaard, Hans Monsebakken, Lars Gulbrandsen og Bjørn Terje Walbækken, alle fra Bergene Holm. Foto: Killian Much

Bergene Holm årets leverandør hos Maxbo

Trelastprodusenten Bergene Holm ble kåret til årets leverandør under Maxbos fagmesse Arena 2020.

– Dette var en utrolig hyggelig og viktig anerkjennelse, sier Tone Bente Bergene Holm, kommunikasjonsdirektør i Bergene Holm i en pressemelding.

– Vi har som visjon å være det beste valget, også for våre samarbeidspartnere, og vi legger ned mye arbeid i dette. Her er det et stort teamarbeid som ligger bak, og alle avdelinger hos oss har en del i denne utmerkelsen. Det har blant annet blitt satset mye på å utvikle nye produkter, som har blitt tatt godt imot i markedet. Samtidig jobber vi med viktige detaljer som godt masterdataunderlag, gode beskrivelser og dokumentasjon, som nettopp Maxbo trenger i sitt arbeid, sier Bergene Holm.

Prisen Årets leverandør ble delt ut på Arena 2020, som er byggevarekjeden Maxbos årlige samling for leverandører og ansatte. Arrangementet ble gjennomført på konferansesenteret X Meeting Point på Hellerudsletta, utenfor Oslo.

 – Bergene Holm er en svært verdig vinner. De er en løsningsorientert og pålitelig leverandør som samarbeider godt med alle deler av Løvenskiold Handel. De er fleksible og løsningsorienterte, også i mer utfordrende sammenhenger. Bergene Holm er også en av markedets mest innovative leverandører. De har lansert en rekke spennende nyheter, som alle har truffet godt i markedet. Dette er løftet frem ved hjelp av gode og inspirerende brosjyrer, prislister, nettsider, og bruk av sosiale medier. Samtidig har de bidratt godt til økt miljøfokus rundt produksjon og produkter sier Rune Kjølberg, kategorisjef trelast hos Maxbo i meldingen.
Bergene Holm vant også pris under Arena som den leverandøren som hadde den beste presentasjonen for de Maxbo-ansatte.

Bergene Holm ble etablert allerede i 1946, har i dag 440 ansatte og omsetter for hele 1,5 milliarder kroner. Hovedkontoret og to produksjonsavdelinger ligger i Larvik kommune, mens driften forøvrig skjer ved avdelinger i Åmli, Seljord, Hof, Grue, Kongsvinger og Sør-Odal.