Mattak har forvandlet en grå takflate på det ikoniske Sundt-bygget til et grønt oppholdsrom med spiselige vekster. Svarthyllbusker vokser i full kraft på det grønne taket i Bergen sentrum. Foto: Mattak/Kjell Hammersland

Sundt-taket skal gi 800 kilo grønnsaker i året

Toppen av det fredede Sundt-bygget har gjennomgått en transformasjon. Mattak har forvandlet taket til en grønn oase med hage, matproduksjon og naturtak.

Publisert

Kjære leser!

For å fortsette å lese må du logge inn eller kjøpe et abonnement.

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Mange bedrifter har tegnet bedriftsavtale hos oss.
Den løsningen gir alle med e-post inneholdende bedriftens maildomene tilgang.
Lurer du på om din bedrift har en bedriftsløsning?
Send oss en mail, så sjekker vi det ut for deg. Andre spørsmål? Kontakt oss

Powered by Labrador CMS