Ill. Ada Sogndal

Neumann Bygg flytter fra Kaupanger til Sogndal

I løpet av våren 2022 skal Neumann Bygg flytte fra anlegget på Kaupanger og inn i nye lokaler i Sogndal.

Neumann Kaupanger har vokst ut av lokalene, og behovet for større plass har meldt seg en tid.

– Løsningen ble ny leiekontrakt med utbygger Arild Meisterplass i Ada Sogndal, i den nye handelsparken som er under etablering på Skjeldestad. For Neumann Bygg blir dette en svært strategisk beliggenhet med tanke på dagens og fremtidig kundemasse, heter det i en pressemelding.

I handelsparken utvikles det løsninger for seks leietakere totalt. Tre er på plass og utleier har flere prospekter på gang. Felleskjøpet er første leietaker ut og åpner straks sitt nye varehus.

Når Neumann nå får lokaler på 3.000 kvadratmeter blir det plass til mer enn trelast og byggevarer. I det nye konseptet er det satt av over 700 kvadratmeter til proffsenter og showroom. Dagens lokaler har til sammenligning 130 kvadratmeter.

Varehussjef Olve Aaberge sier han ser frem til å få et mer tidsriktig varehus som gir dem mange fordeler.

– Det skal bygges en stor drive thru trelasthall med god plass til både små og store transportmidler og alt samlet på ett sted vet vi kundene setter pris på. Listverklager som gir riktig temperert listverk og ikke minst, større lagerkapasitet som også blir en fordel for effektive leveranser til kunden, skriver selskapet i meldingen.

– Mer tilgjengelige medarbeidere skal bidra til å gi enda bedre service til kundene våre. I tillegg til de synlige endringene i varehuset, så skjer det også store digitale forbedringer i bakkant, blant annet med netthandelsløsningen vår som skal gjøre det enkelt for proffen å produsere tilbud til kundene sine og ikke minst holde oversikt over de ulike prosjektene. Klikk & hent-løsningen er også en etterlengtet tjeneste som nå er på plass og som gjør det enklere å planlegge, sier Aaberge i meldingen.

I proffsenteret blir det plass til nye kategorier som ikke har fått plass tidligere. I tillegg til verktøy, festemidler får også butikken plass til utstillinger av både gulvprøver, dør, vindu, maling og arbeidstøy for å nevne noe.

– I tillegg har konseptet salgskontorene tilgjengelig midt i butikken, møterom som også proffkunden kan låne ved behov, samt loungesone med kaffekrok.

Målet er å flytte inn i nye lokaler i løpet av våren 2022.